Sistemul oferit de VEKA cu un design rotunjit

GOLDEN LINE PARTNERS va ofera o fereastra conceputa pentru orice tip de locuinta si orice buzunar. Sistemul PVC utilizat este SWINGLINE de la VEKA.

Acest sistem este disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SWINGLINE are un design atractiv, avand muchiile rotunjite la o raza de 15mm.

Cu sistemul SWINGLINE se pot realiza toate tipurile de termopane cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel.

Sistemul SWINGLINE este intercompatibil cu sistemul SOFTLINE 70AD, in toc, cercevea, montant si bagheta. Astfel, sunt disponibile toate profilele auxiliare in sistem complet.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,5ml) pentru ferestrele color.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A.

Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

Sistemul SWINGLINE este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Cu fereastra GOLDEN realizata din profilul SWINGLINE iti garantam un castig sigur, atat din punct de vedere al designului, profilul fiind rotunjit si extrem de atractiv, cat si al proportionarii camerelor.

Fiind un profil pentacameral, acesta asigura o izolare optima a caminului din punct de vedere termic si fonic, conferind un plus de confort.

Mai mult decat atat, feroneria utilizata pentru constructia ferestrei pe care ti-o propunem, confera acesteia o durata lunga de viata in conditii de functionalitate ireprosabila.

profil swingline

swingline semicoplanar

 


Sistemul VEKA cu design rotunjit

Contururile rotunjite conferă sistemului SWINGLINE un design atractiv.

Coeficient de transfer termic superior pe element de fereastra de pana la 1,0 W/m 2K, ce diminueaza vizibil costurile de incalzire a locuintei.

Garnituri EPDM de calitate în culorile gri, negru sau caramel; sistemul de izolare pe două niveluri protejeaza impotriva frigului, curentului si a umiditatii.

Rigidizarea din oţel zincat (conform specificaţiilor VEKA) asigură stabilitate tâmplăriei şi o funcţionare optimă îndelungată.

Sistemul pentacameral cu adancimea de bază de 70 mm valorifica proprietatea de izolator a aerului.


swingline coplanar

Avantaje oferite de sistemul SWINGLINE

Sisteme durabile

Tâmplăria termoizolantă reprezintă o investiţie care sporeşte valoarea casei tale. Sistemele oferite de VEKA, cu suprafeţele netede, îşi păstrează aspectul plăcut timp de mulţi ani, se curăţă uşor şi nu necesită întreţinere prin vopsire. Extrudarea acestora la cel mai exigent standard de calitate, conferă tâmplăriei un plus de rezistenţă, pastrand funcţionalitatea timp îndelungat.

Un climat ideal pentru casa ta

Proprietăţile izolatoare ale profilului SWINGLINE contribuie la menţinerea unei temperaturi constante (variaţiile de temperatură fiind reduse) şi asigură căminului un confort sporit, la care se adauga garniturile de etanşare care împiedică pătrunderea frigului şi a curentului de aer.

  Siguranta sporita

În funcţie de poziţie sau de accesibilitate, ferestrele trebuie să îndeplinească diverse cerinţe de siguranţă. Tâmplăria termoizolantă realizată cu sistemul SWINGLINE, în funcţie de opţiunea individuală, poate fi dotată cu elemente antiefracţie suplimentare: feronerie, sticlă şi sisteme de închidere speciale.

Gama variată de culori

Ferestrele şi uşile colorate conferă construcţiei accente creative, sistemul SWINGLINE putând fi adaptat cu uşurinţă oricărei cerinţe arhitecturale. Sistemul este disponibil în imitaţii de lemn sau în folieri metalice termorefractare. Sistemul permite placări exterioare cu aluminiu, lărgind astfel considerabil posibilitatea de asortare cromatică a tâmplăriei faţă de stilul şi destinaţia construcţiei.

Izolare fonică optimă

Poluarea fonică diminuează confortul şi poate afecta chiar şi sănătatea. Prin echiparea prevăzută standard, tâmplăria VEKA protejează împotriva poluării fonice. Mai mult decât atât, pentru cele mai riguroase cerinţe, tâmplăria poate fi dotată suplimentar cu elemente ce asigură o protecţie fonică superioară.

Economisirea energiei

Sistemul SWINGLINE cu 5 camere interioare de izolare asigură pierderi de căldură minime. Folosirea unei tâmplării termoizolante realizate din profile VEKA poate reduce substanţial factura de intretinere.