Ekosol 70

Sistemul oferit de VEKA pentru eficientizarea spatiului tau

Ei bine, pentru ca stim cat de important este spatiul pentru tine, ne-am gandit ca ai nevoie de o fereastra care sa nu se deschida nici la interior si nici la exterior, ci pur si simplu sa se deschida - culisant. Pentru asta am ales profilul EKOSOL 70 de la VEKA.

EKOSOL 70 este un sistem de termopane culisant cu o adancime a profilului de 70 mm si o geometrie interna impartita in 3 camere de izolare. EKOSOL 70are un design clasic conferit de muchiile usor rotunjite.

Cu sistemul EKOSOL70 se pot realiza ferestre culisante in diferite variante constructive. Sistemul este compatibil cu seria SOFTLINE 70AD.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre culisante in doua canate, alb/color, cu dimensiunile maximale ale cercevelei Lmax = 1,0 ml; Hmax = 1,5 ml.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A.

Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari ale geamului de la 6 mm la 24 mm, in functie de bagheta utilizata.

EKOSOL 70 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

  ekosol 70