Plase tip rulou

Plasele pentru insecte sunt un accesoriu extrem de util in conditiile climatice ale tarii noastre.

Sistemul de plase oferit de Golden Line Partners pentru protectie impotriva insectelor se  poate realiza in rama fixa sau mobila, tip rulou sau mobila.

Plasele oferite de noi au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de sticla cu ochiuri fine rezistente la rupere si la imbatrnire, au adaptabilitate mare la configuratia de instalare si intretinere simpla.

* Plase tip rulou

plasa rulouOrice fereastra poate fi echipata cu o astfel de plasa, aceste sisteme putand fi montate chiar si la geamurile mai greu accesibile deoarece actionarea lor se face prin intremediul unui snur legat de profilul terminal.
 
Insertul fix de perii laterale nu permite ca plasa sa iasa de pe ghidaje la o rafalele de vant, ceea ce face ca acest sistem sa fie o alegere perfecta impotriva insectelor.
 
Tipuri de deschidere
- deschidere verticala - recomandata ferestrelor
- deschidere orizontala - recomandata usilor si ferestrelor
        
Detalii tehnice
-Profilele sunt din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic
-Plasa din fibra de sticla de cea mai buna calitate.
-Elelementele din plastic pentru manevrare.
-Sistemul este astfel conceput încât sa asigure o manevrare cât mai simpla, cu un minim de efort.
-Sistemul de actionare manual este realizat cu ajutorul unor manere mici din plastic incorporat in profilul de rigidizare de foarte buna calitate, cu un aspect foarte placut.
 
Sistemul de actionare manual are un sistem de ax cu arc incorporat. Blocarea plasei la o anumita înaltime se poate face cu un sistem compact cu clic-clak (un blocator) încorporat în sinele de ghidare. Blocarea si respectiv deblocarea mecanismului se face prin actionarea profilului terminal al plasei.
Au eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: slaba.
plasa rulou
 
 
Intretinere
Deosebit de usoara.
- lunar se recomanda îndepartarea prafului depus pe fibra de sticla cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic sau prin aspirare.
- ori de câte ori este necesar, dupa curatare, se va proceda la curatirea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda.