Pervaze de exterior

glafSistemele de glafuri exterioare completează eficient tâmplăria din PVC cu geam termoizolant, avand rezistenta in timp si un aspect placut ce concureaza la infrumusetarea ferestrelor casei tale.

Glafurile exterioare, fie ele din PVC sau aluminiu, ofera protectie zidariei si fatadelor locuintei în zona ferestrelor, protejand împotriva intemperiilor, a apei şi a murdăriei.

Elementele de închidere laterală (capace din plastic dur rezistent la raze UV) împiedică deteriorarea tencuielii zidăriei la extremităţile glafurilor.

Importanta folosirii glafurilor in lucrarile de tamplarie termoizolanta este din ce in ce mai relevanta, numarul clientilor care solicita aceste sisteme fiind in permanenta crestere.

Va prezentam cateva din atuurile glafurilor exterioare oferite de Golden Line Partners: glaf

* design atractiv, avand una din laturi inclinata spre interiorul glafului, pentru scurgerea apei si pentru a nu afecta structura peretelui prin actiunea de eroziune a apei

* glaful nu se monteaza direct pe spalet, ci se pozitioneaza pe suporti din metal, pentru a se potea produce ventilarea peretelui

* in functie de modalitatea de montaj, glafurile sunt prevazute cu garnitura

* gama de culori variata

* materiale de montaj sunt de cea mai buna calitate, fiind de provenienta germana

 

sectiune glaf