Softline 70AD

Sistemul de ferestre de la VEKA cu design clasic

Pentru ca stilul clasic este preferat de majoritatea oamenilor, ne-am gandit sa iti oferim o fereastra pe masura: Fereastra Golden Classic realizata cu profilulSOFTLINE 70AD.

Acesta este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioara.

Sistemul SOFTLINE 70AD este intercompatibil cu sistemul SWINGLINE, in toc, cercevea, montant si bagheta. Sunt disponibile toate profilele auxiliare in sistem complet.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele color.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata.

Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

SOFTLINE 70AD este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Utilizand acest tip de fereastra iti garantam ca vei avea numai de castigat. Designul profilului usor rotunjit, bine proportionat, se potriveste excelent oricarui tip arhitectural, modern sau traditional, fie ca este vorba de un imobil nou sau unul renovat.

 

Softline 70AD

 

Formele clasice sunt pe stilul tau

Contururile usor rotunjite conferă sistemului SOFTLINE 70 AD un design clasic, atractiv.

Coeficientul de transfer termic superior, pe element de fereastra de până la Uw = 1,0 W/m 2K, in functie de tipul de vitrificare, ce diminueaza vizibil costurile cu intretinerea locuintei.

Garnituri EPDM de calitate în culorile gri, negru sau caramel; sistemul cu 3 rânduri de garnituri protejează contra frigului, curentului şi a umidităţii.

Rigidizarea din oţel zincat (conform specificaţiilor VEKA) asigură stabilitate tâmplăriei şi ofuncţionare optimă îndelungată.

Sistemul pentacameral cu adancimea de 70 mm valorifica proprietatea de izolator a aerului.

Avantaje oferite de sistemul SOFTLINE 70AD

Sisteme durabile

Tâmplăria termoizolantă reprezintă o investiţie care sporeşte valoarea casei tale. Sistemele oferite de VEKA, cu suprafeţele netede, îşi păstrează aspectul plăcut timp de mulţi ani, se curăţă uşor şi nu necesită întreţinere prin vopsire. Extrudarea acestora la cel mai exigent standard de calitate, conferă tâmplăriei un plus de rezistenţă, pastrand funcţionalitatea timp îndelungat.

Un climat ideal pentru casa ta

Proprietăţile izolatoare ale profilului pentacameral contribuie la menţinerea unei temperaturi constante (variaţiile de temperatură fiind reduse) şi asigură căminului un confort sporit, la care se adauga garniturile de etanşare care împiedică pătrunderea frigului şi a curentului de aer.

  Siguranta sporita

În funcţie de poziţie sau de accesibilitate, ferestrele trebuie să îndeplinească diverse cerinţe de siguranţă. Tâmplăria termoizolantă realizată cu sistemul SOFTLINE 70AD, în funcţie de opţiunea individuală, poate fi dotată cu elemente antiefracţie suplimentare: feronerie, sticlă şi sisteme de închidere speciale.

Gama variată de culori

Ferestrele şi uşile colorate conferă construcţiei accente creative, sistemul SOFTLINE 70AD putând fi adaptat cu uşurinţă oricărei cerinţe arhitecturale. Sistemul este disponibil în imitaţii de lemn sau în folieri metalice termorefractare. Sistemul permite placări exterioare cu aluminiu, lărgind astfel considerabil posibilitatea de asortare cromatică a tâmplăriei faţă de stilul şi destinaţia construcţiei.

Izolare fonică optimă

Poluarea fonică diminuează confortul şi poate afecta chiar şi sănătatea. Prin echiparea prevăzută standard, tâmplăria VEKA protejează împotriva poluării fonice. Mai mult decât atât, pentru cele mai riguroase cerinţe, tâmplăria poate fi dotată suplimentar cu elemente ce asigură o protecţie fonică superioară

Economisirea energiei

SOFTLINE 70AD asigură pierderi de căldură minime. Folosirea unei tâmplării termoizolante realizate din profile VEKA poate reduce substanţial factura de intretinere. Datorită rezultatelor sale foarte bune de izolare termică, sistemul poate fi folosit şi în cazul construcţiilor pasive.