Rulouri

Sisteme de rulouri pentru siguranta si intimitatea caminului tau

rulouriPe langa aspectul estetic, rulourile au rolul de protectie si securizare a locuintei tale (blocheaza posibilitatea patrunderii in incapere a  hotilor) iar pentru   a nu se putea permite in niciun mod ridicarea fortata din exterior pot fi dotate   cu accesorii de siguranta.

Rulourile ofera o buna izolare fonica si termica, sunt foarte rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a altor factori de mediu.

Studiile arata ca se poate reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB, bineinteles   ca in cazul unei montari profesionale prin care suprafetele de contact ajung   sa fie perfect imbinate.

Rulourile exterioare sunt accesoriile dumneavoastra necesare. Le putem numi un lux necesar, deoarece designul lor ofera o nota de boem, de   luxos, iar utilitatea lor le face necesare.

Asadar, pe langa functia lor principala (de umbrire) rulourile exterioare ofera o gama larga de avantaje:

- asigura protectie impotriva zgomotului de afara

- creeaza o izolatie termica suplimentara

- protejeaza fereastra de intemperii

- serveste ca protectie impotriva privirilor curioase si au un rol important in prevenirea efractiilor.

Rulourile ofera posibilitatea de alegere a luminozitatii in trepte, iar variantele diferite de activare garanteaza usurinta in utilizare.

Rulourile respecta principiul de baza in sensul ca sunt montate numai deasupra ferestrei, ajungand dupa montaj sa faca corp comun cu aceasta.

Avantajele acestui sistem constau in faptul ca pentru montarea casetei nu se gaureste profilul, iar aceasta nu obtureaza suprafata vitrata.

Mai mult decat atat, caseta de rulou VEKAVARIANT poate fi montata si deasupra unei ferestre construite din aluminiu sau lemn stratificat.

Casetele rulourilor VEKA sunt izolate termic evitandu-se astfel riscul aparitiei mucegaiului in zona superioara a ferestrei.

Rulourile VEKA pot fi operate atat manual cat si electric sau prin telecomanda.

tipuri de actionare rulouri