Avantajele sistemelor VEKA

clasa A VEKAVEKA inseamna calitate prin toate activitatile pe care le intreprinde. Incepand cu testarea materiei prime si a produsului in diverse stadii ale procesului de fabricatie, continuind cu indicatorii stricti de calitate sub care sunt prestate serviciile catre client si activitatile de logistica.

Calitatea unei ferestre se bazeaza pe stabilitatea profilului. Proportional cu aceasta, creste rezistenta la colturi si efectul antiefractie este mai sigur (datorita stabilitatii elementelor de feronerie), iar rezistenta in exploatare este garantata pentru o perioada indelungata de timp.

Ferestrele si usile din profile VEKA sunt recunoscute pentru rezistenta deosebita datorata, in primul rand, faptului ca grosimea peretelui exterior de 3,0 mm (±0,2mm) respecta cu rigoare norma europeana pentru usi si ferestre (EN 12608) in clasa superioara de calitate: clasa A.

clasa A vs Clasa B

Comparativ cu profilele de clasa B, ferestrele VEKA - exclusiv clasa A - prezinta anumite caracteristici care le diferentiaza superior: se prelucreaza mai bine si nu necesita reglaje ulterioare ale ferestrelor si usilor si confera ansamblului de tamplarie din PVC o durata de viata estimata la 50 de ani. Un plus de valoare pentru arhitecti, constructori si, nu in ultimul rand, beneficiari finali, il reprezinta rezistenta profilelor colorate la curbare.

Calitatea unui produs reflecta totodată standardele unei intregi companii. Toate procesele interne VEKA AG ce privesc etapele de productie, activitatile de logistica sau administrative sunt certificate din perspectiva managementului calitatii in conformitate cu standardul DIN ISO 9001:2000.

Mai mult, calitatea materialelor folosite in cadrul proceselor de productie a profilelor, durata de viata a ferestrelor precum si intretinerea facila sunt aspecte testate si certificate dupa cele mai exigente standarde germane de calitate RAL – GZ 716/1, atat in cazul profilelor albe, cat si in cazul profilelor laminate.