Sistemul oferit de VEKA pentru economisirea energiei

Fereastra Golden care te ajuta sa economisesti, realizata cu profilul SOFTLINE 82.

Cea mai noua si mai inovativa solutie VEKA, SOFTLINE 82 este un sistem de profile complet care imbina performanta energetica cu designul elegant si armonios.

Avand muchii usor rotunjite, SOFTLINE 82 indeplineste cerintele europene actuale de izolare termica, dar este construit sa raspunda si cerintelor viitoare de izolare termica si conservarea energiei.

Sistemul se remarca printr-o geometrie interna deosebita, cu 7 camere interioare de izolare termica in toc si 6 camere in cercevea, precum si o adancime constructiva de 82 mm.

Pentru un plus de protectie impotriva curentului sau a umiditatii, SOFTLINE 82 vine cu un al treilea rand de garnituri de etansare (garnitura mediana).

Coeficientul remarcabil de izolare termica al ferestrei, de pana la 0,67 W/m²K in functie de pachetul de geam folosit (superior celui oferit de termopanele obisnuite), cu 2 sau 3 foi de sticla, face din SOFTLINE 82 sistemul de tamplarie termoizolanta ideal atat pentru constructia caselor noi, renovarea cladirilor vechi, dar si pentru casele pasive.

Greutatea pachetului de sticla poate fi sustinuta fara probleme de profilul de clasa A, cu 3 mm grosime a peretelui exterior.

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, imitatii de lemn sau folieri metalice termorefractare si permite placarea cu aluminiu la exterior. Paletarul de folieri VEKA este disponibil aici.

Este un sistem necoplanar cu un design elegant cu muchii usor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 82 se pot realiza toate tipurile de termopane, inclusiv culisante in plan paralel. Sistemul este complet si contine toata gama de profile auxiliare.

Din punct de vedere static, pot fi realizate in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,4 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele color.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa .

Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 52 mm, in functie de bagheta utilizata.

Cresterea permanenta a costurilor implicite incalzirii sau racoririi unui imobil impun solutii eficiente de economisire a energiei. In aceste conditii, fereastra GOLDEN realizata cu sistemul de tamplarie PVC SOFTLINE 82, cel mai modern sistem de la VEKA, ofera o izolare termica ideala.

Datorita configuratiei inovatoare de dispunere a camerelor interioare de izolare precum si a sistemului eficient de etansare, sistemul SOFTLINE 82 reduce simtitor consumul de energie al imobilului dvs. si, in acelasi timp, asigura un climat placut in incapere, indiferent de anotimp.

Softline 82

  Sistemul VEKA pentru un viitor eficient

Datorita adancimii de 82 mm, sistemul SOFTLINE 82 poate fi folosit atat in cazul imobilelor noi, cat si al celor aflate in curs de renovare.

Coeficientul remarcabil de izolare termica (Uw) pe element de fereastra este rezultatul geometriei multicamerale inovative, diminuand astfel costurile cu incalzirea locuintei.

Sistemul eficient de etansare cu trei niveluri de garnituri împiedica patrunderea zgomotului, frigului, umiditatii si curentului.

Rigidizarea din oţel zincat (conform specificaţiilor VEKA) asigură stabilitate tâmplăriei şi ofuncţionare optimă îndelungată.

Designul clasic cu canturi elegante si muchii usor rotunjite se potrivesc oricarui stil arhitectural.

Softline 82


Feroneria Ferestrei Golden realizata cu SOFTLINE 82

maca

Avantaje oferite de sistemul SOFTLINE 82

Sisteme durabile

Tâmplăria termoizolantă reprezintă o investiţie care sporeşte valoarea casei tale. Sistemele oferite de VEKA, cu suprafeţele netede, îşi păstrează aspectul plăcut de-a lungul anilor, se curăţă uşor şi nu necesită întreţinere prin vopsire. Extrudarea acestora la cel mai exigent standard de calitate, conferă tâmplăriei un plus de rezistenţă, pastrand funcţionalitatea timp îndelungat.

Un climat ideal pentru casa ta

Proprietăţile izolatoare ale profilului heptacameral Softline 82 contribuie la menţinerea unei temperaturi constante (variaţiile de temperatură fiind reduse) şi asigură căminului un confort sporit, la care se adauga garniturile de etanşare care împiedică pătrunderea frigului şi a curentului de aer.

  Siguranta sporita

În funcţie de poziţie sau de accesibilitate, ferestrele trebuie să îndeplinească diverse cerinţe de siguranţă. Tâmplăria termoizolantă realizată cu sistemul Softline 82, în funcţie de opţiunea individuală, poate fi dotată cu elemente antiefracţie suplimentare: feronerie, sticlă şi sisteme de închidere speciale.

Gama variată de culori

Ferestrele şi uşile colorate conferă construcţiei accente creative, sistemul Softline 82 putând fi adaptat cu uşurinţă oricărei cerinţe arhitecturale. Sistemul este disponibil în imitaţii de lemn sau în folieri metalice termorefractare. Sistemul permite placări exterioare cu aluminiu, lărgind astfel considerabil posibilitatea de asortare cromatică a tâmplăriei faţă de stilul şi destinaţia construcţiei.

Izolare fonică optimă

Poluarea fonică diminuează confortul şi poate afecta chiar şi sănătatea. Prin echiparea prevăzută standard, tâmplăria VEKA protejează împotriva poluării fonice. Mai mult decât atât, pentru cele mai riguroase cerinţe, tâmplăria poate fi dotată suplimentar cu elemente ce asigură o protecţie fonică superioară.

Economisirea energiei

Sistemul Softline 82, cu 7 camere interioare de izolare in toc si 6 camere in cercevea asigură pierderi de căldură minime. Folosirea unei tâmplării termoizolante realizate din profile VEKA poate reduce substanţial factura de intretinere.