Despre obloane

olbloaneObloanele au atat rol de a proteja termopanele de vant, soare, ploi dar si acela de a creste confortul termic al locuintelor.

De asemenea, montarea unor obloane ajuta impotriva privirilor indiscrete si aduc un plus de eleganta caminului dvs constituind dintotdeauna combinatia perfecta intre util si estetic.

Obloanele sunt confectionate din lamele umplute cu spuma poliuretanica, fapt ce realizeaza o foarte buna izolare fonica si termica, dar si o stabilitate ridicata in timp, asigurand si facilitatea de manevrare usoara.

Metoda traditionala de umbrire, obloanele, creeaza un interior  confortabil si prietenos, potrivite armonios cu structura fatadelor.

obloane usiSistemul de obloane exterioare VEKASUN 52 ofera o gama larga de avantaje: protectie impotriva luminii puternice a soarelui sau a vremii nefavorabile, sporeste izolatia termica si fonica a locuintei si protejeaza fereastra de intemperii.

Sistemele de obloane ofera multiple posibilitati de decorare si pot fi montate pe rama ferestrei, pe perete sau pe un cadru perimetral.

Obloanele pot fi realizate in varianta cu lamele (fixe sau mobile) sau din placi PVC (sistemul italian Scuro).

Pozitionate in exteriorul ferestrei, obloanele VEKASUN 52 reflecta razele soarelui inainte de a ajunge la fereastra, aerul dintre oblon si fereastra avand un rol izolator.

Construite solid, rezistent (sunt intarite la interior cu armatura metalica) protejeaza si impotriva efractiei, fiind o prima bariera inainte de a se ajunge la fereastra.