Sistemul de usi utilizat pentru eficientizarea spatiilor

ekosol 70Daca iti doresti o usa glisanta de interior care sa foloseasca atat pentru inchiderea unor spatii, cum ar fi balcoanele, cat si pentru delimitarea spatiului in care iti desfasori activitatea, fara sa ai in vedere in mod special o izolare termica si fonica superioara, iti oferim o usa glisanta din gama PREMIUM de la VEKA, realizata cu profil PVC EKOSOL 70 si feronerie austriaca marca MACO.

Usa culisanta EKOSOL 70 are un design clasic cu fete drepte si muchii usor rotunjite.

EKOSOL 70 este un sistem culisant cu o adancime a profilului de 70 mm si o geometrie interna impartita in 3 camere de izolare.

Cu sistemul EKOSOL 70 se pot realiza usi termopan culisante in diferite variante constructive. Sistemul este compatibil cu seria SOFTLINE 70AD.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie usi culisante in doua canate, alb/color, cu dimensiunile maximale ale cercevelei Lmax = 1,7 ml; Hmax = 2,3 ml.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A

Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 24 mm, in functie de bagheta utilizata.

Sistemul EKOSOL 70 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.