Effectline

Sistemul oferit de VEKA pentru solutii constructive de baza

Fereastra Golden realizata cu profilul EFFECTLINE poate fi considerata un element de baza al oricarei constructii.

Acesta este un sistem necoplanar avand adancimea profilului de 70 mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare.

Sistemul EFFECTLINE are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite, din care se pot realiza toate tipurile de termopane cu deschidere interioara.

Sistemul EFFECTLINE este intercompatibil cu seriile SOFTLINE 70AD si SWINGLINE, in toc, cercevea, montant si bagheta. Sunt disponibile toate profilele auxiliare in sistem complet.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie geamuri termopan oscilobatante albe intr-un singur canat cu dimensiunile de Lmax = 1,2 ml si Hmax = 1,5 ml.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A”  si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A.

Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura stabilitate ferestrei si o functionare indelungata.

Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

effectline

 

Feroneria Ferestrei Golden realizata cu EFFECTLINE

MACO - Austria este singura feronerie ce asigură o durată de funcţionare reală extinsă impecabilă şi care, din punctul de vedere al clientilor noştri, satisface lejer cele mai exigente cerinţe.

feronerie maco

profil effectline