Manere si balamale

Inspirati de cuvantul "calitate" si coordonati de ceea ce reprezinta pentru noi gama PREMIUM, am decis ca profilele Clasa A  de la Veka utilizate pentru realizarea usilor si ferestrelor "PVC Golden" sa fie accesorizate cu manere si balamale executate la cel mai inalt standard german HOPPE SEKUSTIK si SIMONSWERK

Citind despre caracteristicile acestora, veti intelege decizia noastra

Hoppe Secustik – Un mâner excelent cu un plus de securitate

hoope sekustikhoppeHOPPE a dezvoltat ideea de securitate: Mânerul Secustik® oferă un nivel de securitate sporită datorita mecanismului de blocare existent in interiorul mânerului. Secustik® împiedică manipularea frauduloasă a ferestrei din exterior.

Mânerul produce un sunet specific la acţionare, ceea ce inseamnă că funcţia de securitate este activă. Descoperiţi mai multe informatii despre Secustik® precum si modul lor de funcţionare, mai jos.

sekustiksistem sekustikCu ajutorul unui mecanism de blocare brevetat, introdus în mânerul Secustik® , se împiedică manevrarea acestuia din exterior prin intermediul feroneriei.

Click-ul de precizie, care se aude la acţionare este asemănător cu încuietoarea cu cifru a unui seif: Funcţia de siguranţă este activată! Acest click este un element în plus pe care îl puteţi auzi la actionarea manerului.

Cum funcţionează?

La rotirea mânerului ferestrei, bolţurile de siguranţă plasate pe arcuri înclichetează cu un click de precizie în degajările speciale prevăzute în carcasă, ceea ce produce zgomotul tipic Secustik®. Pe parcursul mişcării de rotaţie, bolţurile de siguranţă sunt antrenate de elementul de cuplaj în celelalte degajări, înclichetând de fiecare dată cu acel sunet specific.

manere

Mânerele Hoppe se remarca prin materialele de cea mai bună calitate, design plăcut si funcţionalitate fără compromis.

Mânerele Secustik® oferă în plus de siguranţă casei tale, mecanismul de blocare cu autoasigurare fiind actionabil in diverse poziţii ale mânerului, impiedicand deplasarea feroneriei ferestrei din exterior.

 

simonswerkFirma Simonswerk Germania este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de balamale pentru usi avand o experienta in acest domeniu de peste 120 de ani.

Fie ca este vorba de o usa functionala, de intrare sau de interior in cladiri publice sau rezidentiale, SIMONSWERK ofera o gama completa de balamale pentru toate tipurile de material din care este confectionata usa.

balama simonswerkSIKU - este sistemul de balamale construit de SIMONSWERK pentru usi din PVC. Capacitatea mare de incarcare, anduranta si siguranta sunt calitatile cele mai importante ale acestor balamale.

Reglajul 3D, diversitatea mare de culori, design-ul elegant atat la varianta clasica aplicata cat si la modelul cilindric indeplinesc orice exigenta pentru toate tipurile de profile PVC.

Pentru tipurile de balamale utilizate in tamplaria PVC apasati aici

In centrul atentiei noastre stau clientii. SIMONSWERK nu reprezinta doar un producator sau furnizor ci un partener, pentru ca numai impreuna putem aduce plus valoare si satisfactie deopotriva.

Pentru a putea indeplini toata varietatea de cerinte sunt puse in aplicare si dorintele individuale fiind ajustate produsele noastre la procesele de productie si prelucrare ale clientilor.