Sisteme de usi care te ajuta sa unesti spatii intr-un univers unic

usi armoniceTe-ai gandit vreodata ca atunci cand iti construiesti locuinta sau o renovezi pe cea existenta, spatiile pot fi delimitate intr-un alt fel decat de pereti.

Ei bine, sistemele de usi armonice oferite de noi te ajuta sa definesti si sa delimitezi zonele de interior cu cele de exterior, intr-o maniera utila, simpla si extrem de eleganta.

Trebuie doar sa iti doresti sa creezi un univers unic, delimitandu-ti spre exemplu  terasa de restul casei tale si de ce nu, de spatiul care da spre gradina ta.

Sistemul de usa armonica GOLDEN conceput de noi utilizeaza profile de la VEKA din gama premium si un sistem de feronerie de cea mai inalta clasa, oferit de MACO Austria.

Datorita unui design particular si a prezentei deosebite, usile armonice se recomanda a fi folosite atat pentru a separa spatii in medii neconventionale cat si pentru a realiza diverse forme si structuri.

Sistemele de usi pliant-culisante (tip armonice) satisfac pe deplin toate exigentele, fiind de o eleganta simpla, lipsita de elemente greoaie si avand o eficienta de neegalat.

usi armoniceVersatilitatea extraordinara permite satisfacerea oricaror exigente in materie de constructii.

Iar daca vorbim despre eficienta si rapiditate, iti spunem ca punctul forte al usilor armonice este dat de rapiditatea instalarii acestora, iar eficienta energetica este de necontestat, etanseitatea lor fiind asigurata de existenta unor garnituri dispuse pe tot conturul usii.

Mai mult decat atat, pentru inchiderile de terase se pot realiza sisteme de ferestre armonice (folosind cerceveaua de fereastra pentru deschidere exterioara a sistemului SOFTLINE 70AD).

Prin urmare, concepe-ti locuinta tinand seama de faptul ca un astfel de sistem poate fi oricand inlocuit cu orice alta alternativa, insa nu uita un aspect important: cu o usa armonica oferita de GOLDEN LINE PARTNERS ti se va deschide intr-o clipa privelistea pe care ti-o doresti.