Asigura locuintei tale o iluminare eficienta

Odata cu aparitia tamplariei PVC au aparut si diversele tipuri de sticla, aceasta constituind un element care da spectaculozitate ferestrelor tale. Si asta pentru ca sticla este cea care realizeaza impactul vizual, celelalte elemente cum ar fi profilele sau feroneria trecand pe locuri inferioare pentru un privitor.

planithermÎn procesul de producţie a uşilor şi a ferestrelor Golden Line Partners utilizeaza sticlă furnizată de către prestigiosul producător francez, Saint-Gobain Glass.

Sticla SGG PLANITHERM 4S este o sticlă clară cu depuneri care asigură, în acelaşi timp, izolaţie termică sporită şi control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort iarnă-vară menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului iar reflexivitatea conferă oricărui spaţiu un aspect elegant.

planitherm actiune vara iarnaAVANTAJELE PLANITHERM 4S

 

Primăvara:
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai contează.
În această perioadă a anului, dublul vitraj care integrează sticla SGG PLANITHERM 4S permite:
- sporirea confortului;
- reducerea costurilor.

Vara:
Datorită funcţiei sale de control solar, sticla SGG PLANITHERM 4S respinge de două ori mai multă energie solară decât un dublu vitraj obişnuit, fără a mai fi nevoie de o protecţie solară suplimentară, ceea ce înseamnă:
- reducerea costurilor de răcire;
- temperatură ideală şi protejarea mobilei.

Toamna:
Cu SGG PLANITHERM 4S, tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă. Datorită caracteristicilor sale, efectele scăderilor de temperatură sunt diminuate, determinând:
- sporirea confortului;
- reducerea costurilor.

Iarna:
Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4S oferă o izolaţie termică de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obişnuit. Această proprietate se traduce în numeroase avantaje:
- căldură şi confort;
- economii semnificative pentru încălzire.

Faci ECONOMIE

Cu sticla SGG PLANITHERM 4S faci economii substanţiale de energie pe toată perioada anului. Cheltuielile atât pentru încălzire cât şi pentru răcire se reduc considerabil.

UNDE O FOLOSIM?

Sticla SGG PLANITHERM 4S este ideală pentru ferestrele oricărei construcţii noi sau renovate. Caracteristicile sale permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidenţial (locuinţe individuale, blocuri de locuinţe) cât şi în cel nerezidenţial (clădiri de birouri, hoteluri şi restaurante, centre comerciale, şcoli, sere).

 

Prin urmare, alegerea sticlei trebuie sa tina seama de :

Nivelul de protectie termica: Ferestrele si usile casei tale sau ale locului in care iti desfasori activitatea despart doua medii diferite, cu temperaturi diferite, iar capacitatea unei sticle de a reusi sa reduca transferul termic influenteaza semnificativ confortul interior si costurile de intretinere.

Nivelul de protectie fonica: In functie de zgomotul exterior casei tale poti opta pentru o sticla care sa sporeasca gradul de izolare fonica, care se poate obtine prin cresterea distantei intre foile de sticla, respectiv prin cresterea grosimii sticlei.

Nivelul de protectie solara: Sticla  utilizata la constructia ferestrelor si usilor este tratata pentru protectie solara si permite accesul luminii in interiorul imobilului, asigurand in acelasi timp eliminarea efectului de sera, respectiv a condensului.

Grad de siguranta: Ce trebuie sa stii este ca pentru protectia locuintei tale poti folosi sticla speciala antiefractie, putandu-se configura inclusiv ferestre securizate blindate, impotriva armelor de foc.

Gradul de umbrire: In functie de nivelul la care vrei sa asiguri intimitatea spatiului tau, poti opta pentru o fereastra tip oglinda sau cu o sticla reflexiv-decorativa.

NU UITA !!!

O sticla de calitate, bine aleasa in functie de mediul inconjurator si clima, sta la baza realizarii unei ferestre sau usi ce poate sa protejeze locuinta ta realizand din aceasta un univers propriu, intim.