Scurt istoric

Golden Line PartnersAnul 1997 – se pun bazele primei companii de confectionare si montaj tamplarie PVC din jud. Calarasi, fiind printre primele in domeniu din tara noastra, sub denumirea de SC MATEI & NECULA SRL. Debutul activitatii l-a constituit incheierea unui acord de colaborare cu GEALAN Romania, furnizorul profilelor PVC utilizate la realizarea proiectelor noastre;

Anul 1999 – se incheie primele contracte pentru lucrari publice (scoli, gradinite, spitale, institutii publice ) de pe raza județului Calarasi si zonele adiacente, inclusiv in Bucuresti, compania devenind cunoscuta si la nivel national;

Anul 2003 – pentru ca intelegem ca o fereastra inseamna calitate, se incheie un acord de colaborare cu compania SCHACHERMAYER Romania pentru furnizarea sistemelor de feronerie MACO, cel mai dezvoltat sistem de feronerie la nivel european;

Anul 2011 – SC MATEI & NECULA SRL este preluata de SC GOLDEN LINE PARTNERS SRL, stacheta calitatii fiind ridicata prin implementarea unor noi sisteme de productie si a unor concepte proprii, in care scopul central il constituie realizarea de produse premium pentru clientii de top;

Pentru ca un produs PREMIUM inseamna utilizarea unor profile de clasa superioara, la scurt timp a fost incheiat un parteneriat cu VEKA Romania pentru furnizarea profilelor PVC, produse la cele mai inalte standarde germane de calitate.

În scopul satisfaceri exigentelor impuse de crearea produselor de top in domeniul tamplariei PVC, în aceeasi perioada se schimba baza logistica si se achizitioneaza noi utilaje.

Anul 2012 – se implementeaza conceptul "Fereastra GOLDEN" -

Acest concept de fereastra este unic prin modul de confectionare si montaj in care punctul central il constituie realizarea unui produs PREMIUM, utilizand exclusiv profile, feronerie si accesorii de cea mai buna calitate: VEKA, MACO Multi-Matic, Hoppe Sekustik, Simonswerk. Personalul de productie si echipele de montaj beneficiaza de cursuri se pregatire si instruire astfel incat sa ofere garantia unor executii si montaje de exceptie.

Implementand conceptul de calitate la cel mai inalt standard, cu seriozitate si promtitudine in onorarea comenzilor, compania GOLDEN LINE PARTNERS devine un jucator important pe piata de profil din tara noastra, capacitatile de productie permitand onorarea oricaror solicitari, cu respectarea tuturor exigentelor.

Dupa 15 ani de experienta in domeniul realizarii ferestrelor si usilor din profile PVC, am inteles ca trebuie sa fim speciali, sa ne diferentiem de alti producatori in domeniul tamplariei bine cunoscuta si sub denumirea de geam termopan.

Si ceea ce ne face speciali este tocmai scopul pentru care am promovat conceptul "Fereastra GOLDEN". Acela de a oferi un produs premium care sa satisfaca exigentele celor mai pretentiosi clienti.

Iar pentru a ne atinge acest tel am decis sa utilizam in sistemul de productie exclusiv produse premium si sa executam lucrari exclusiv cu personal specializat, capabil sa puna accent pe fiecare detaliu si particularitate al fiecarei unitati produse, destinata sa ofere atat termoizolare si functionalitate, cat si durabilitate in exploatare.

Ce trebuie sa stii este ca oferim GARANTIE 10 ani pentru produsele noastre.

Colaborarea cu GOLDEN LINE PARTNERS presupune:

Consultanta tehnica GRATUITA

Masuratorile efectuate in prezenta beneficiarului

Productia de tamplarie PVC in unitatea proprie de productie

Sticla aferenta tamplariei PVC se realizeaza in atelierul propriu de sticlarie

Montajul profesionist cu echipe proprii

Echipe de service disponibile in cel mai scurt timp

Modalitati de contractare:

Stabilire intalnire la locatia beneficiarului

Prezentare si sustinere oferta

Semnare contract in conditiile stabilite

Plata unui avans prestabilit pentru demararea lucrarii

Pentru plata integrala se ofera un discount suplimentar