Pervaze de interior

pervaze de interiorAspectul interior si exterior al unei ferestere este completat de existenta unor glafuri/pervaze ce reprezinta un detaliu estetic extrem de util.

Din acest punct de vedere, glafurile au o importanta coordonata functionala, asigurand protectie imobilului deoarece constituie una dintre metodele eficiente si ieftine ide protectie a fatadelor impotriva infiltratiilor.

Nu in ultimul rand, acest accesoriu al sistemelor de tamplarie reprezinta un element de design si utilitate demn de luat in seama, deoarece, in functie de latime poate servi drept suport pentru diverse obiecte din locuinta ta.

pervaze interiorPrin urmare, din ce in ce mai multe persoane doresc sa isi sporeasca confortul si utilitatea casei lor, motiv pentru care aleg glafuri de interior infoliate. Aceste glafuri nu au nevoie de intretinere, sunt rezistente la zgarieturi, murdarie, caldura si umiditate.

Glafurile sunt disponibile pentru latimi cuprinse intre 80 mm si 600 mm. Din punct de vedere al montajului se poate opta in functie de situatie pentru montajul cu spuma poliuretanica cu expandare redusa, silicon neutru, suruburi).

Asadar, pervazul ferestrei este solutia ideala in perfecta concordanta cu zona

pervazcritica din jurul ferestrei, asigurand legatura ferestrei cu partea de jos a peretelui.

Pervazul de fereastra completeaza cu succes tamplaria moderna (indiferent de tipul profilului folosit - aluminiu, PVC, lemn stratificat) cu geam termopan, prin rezistenta (fara intretinere) in timp, dar si prin design.

Golden Line Partners iti pune la dispozitie o gama variata de galfuri de interior, in diferite folieri, iar specialistii nostri iti vor asigura consiliere cu privire la montaj si tipul de glaf potrivit ferestrelor tale.

pervaz

 

sectiune pervaz

 

 

 

 

 

pervaze