Alphaline 90

Sistemul VEKA pentru echilibrul energetic perfect

GOLDEN LINE PARTNERS va propune o fereastra de calitate superioara realizata cu profilul ALPHALINE 90 oferit de VEKA.

Acesta este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 90mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 6 camere de izolare, avand un design clasic si muchii usor rotunjite.

Cu sistemul ALPHALINE 90 se poate realiza orice tip de fereastra, inclusiv ferestre culisante in plan paralel. Sistemul este completat cu profile auxiliare care ofera posibilitatea cuplarii ferestrelor in plan, la unghi de 900 sau la unghiuri variabile.

Din punct de vedere static, se pot realiza ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,4ml) pentru ferestrele color.

Valorile ridicate ale izolarii termice, de pana la Uw de 0,8 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit. Tocmai de aceea, sistemul ALPHALINE 90 este certificat de Passive Haus Institut Dr. Wolfgang Feist.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL “Clasa A”  si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A.

Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura stabilitate ferestrei si o functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 50 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

Sistemul ALPHALINE 90 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Optand pentru o fereastra care utilizeaza profilul ALPHALINE 90 poţi obţine o mai bună izolare termică a casei tale. Mai mult decât atât, poţi creşte eficienţa termică prin introducerea în toc a unui miez izolator termic suplimentar din neopor, opţiune ce conferă sistemului ALPHALINE 90 şi posibilitatea de a fi folosit în cazul construcţiilor pasive.

Cu sistemul ALPHALINE 90 de la VEKA iti realizam o fereastra prin care iti garantam un climat plăcut în interiorul căminului tău, indiferent de vremea de afară.

Apoi, vei intelege de ce iti vor scadea costurile costurile de încălzire a locuinţei din perioada de iarnă precum si cele aferente răcoririi ei în perioada caniculară din vară.Acest sistem poate fi folosit atât în cazul construcţiilor noi, cât şi pentru renovarea clădirilor.

În plus, rigidizarea interioară din oţel zincat şi faptul că profilele VEKA sunt produse conform celor mai stricte standarde de calitate, exclusiv clasa A, conferă ferestrelor şi uşilor durată lungă de viaţă în condiţii de funcţionalitate ireproşabilă.

alphaline 90

 

Sistemul VEKA pentru echilibrul energetic perfect

Contururile rotunjite conferă sistemului ALPHALINE 90 un design clasic.

Valorile ridicate ale izolării termice, de până la Uw = 0,8 W/m 2K, se pot obţine în funcţie de tipul geamului folosit, reducându-se astfel cheltuielile cu încălzirea.

Garnituri de calitate în culorile gri, negru sau caramel; sistemul cu 3 rânduri de garnituri protejează contra frigului, curentului şi a umidităţii.

Rigidizarea din oţel zincat (conform specificaţiilor VEKA) asigură stabilitate tâmplăriei şi o funcţionare optimă îndelungată.

Profilele cu adâncimea de 90 mm şi cu 6 camere interioare de izolare asigură cea mai bună protecţie termică.


Feroneria Ferestrei Golden realizata cu ALPHALINE 90

maco

 

Avantaje oferite de sistemul ALPHALINE 90

 

Sisteme durabile

Tâmplăria termoizolantă reprezintă o investiţie care sporeşte valoarea casei tale. Sistemele oferite de VEKA, cu suprafeţele netede, îşi păstrează aspectul plăcut timp de mulţi ani, se curăţă uşor şi nu necesită întreţinere prin vopsire. Extrudarea acestora la cel mai exigent standard de calitate, conferă tâmplăriei un plus de rezistenţă, pastrand funcţionalitatea timp îndelungat.

Un climat ideal pentru casa ta

Proprietăţile izolatoare ale profilului hexacameral contribuie la menţinerea unei temperaturi constante (variaţiile de temperatură fiind reduse) şi asigură căminului un confort sporit, la care se adauga garniturile de etanşare care împiedică pătrunderea frigului şi a curentului de aer.

  Siguranta sporita

În funcţie de poziţie sau de accesibilitate, ferestrele trebuie să îndeplinească diverse cerinţe de siguranţă. Tâmplăria termoizolantă realizată cu sistemul ALPHALINE 90, în funcţie de opţiunea individuală, poate fi dotată cu elemente antiefracţie suplimentare: feronerie, sticlă şi sisteme de închidere speciale.

Gama variată de culori

Ferestrele şi uşile colorate conferă construcţiei accente creative, sistemul ALPHALINE 90 putând fi adaptat cu uşurinţă oricărei cerinţe arhitecturale. Sistemul este disponibil în imitaţii de lemn sau în folieri metalice termorefractare. Sistemul permite placări exterioare cu aluminiu, lărgind astfel considerabil posibilitatea de asortare cromatică a tâmplăriei faţă de stilul şi destinaţia construcţiei.

Izolare fonică optimă

Poluarea fonică diminuează confortul şi poate afecta chiar şi sănătatea. Prin echiparea prevăzută standard, tâmplăria VEKA protejează împotriva poluării fonice. Mai mult decât atât, pentru cele mai riguroase cerinţe, tâmplăria poate fi dotată suplimentar cu elemente ce asigură o protecţie fonică superioară

Economisirea energiei

Sistemul ALPHALINE 90 asigură pierderi de căldură minime. Folosirea unei tâmplării termoizolante realizate din profile VEKA poate reduce substanţial factura de intretinere. Datorită rezultatelor sale foarte bune de izolare termică, sistemul poate fi folosit şi în cazul construcţiilor pasive.