Sistemul VEKA pentru culisari elegante

vekaslideGOLDEN LINE PARTNERS isi rezerva dreptul de a va oferi un produs premium pentru delimitarea spatiilor caminunui dumneavoastra, a locului de munca si de ce nu a unor ansambluri exterioare cu diverse functiuni.

Pentru ca gama premium este tinta noastra, va propunem o usa culisanta realizata cu un profil de cea mai buna calitate VEKASLIDE 70 de la VEKA.

Sistemul VEKASLIDE 70 reprezinta o solutie de usi culisante cu ridicare, adresate locuintelor noi, in care beneficiarul isi doreste un plus de lumina la interior sau o integrare a interiorului caminului cu exteriorul.

Pentru a oferi o izolare termica optima, conform cerintelor europene in domeniu, sistemul VEKASLIDE este realizat pe o adâncime a profilului de 70 mm si are o geometrie interna impartita in cinci camere de izolare.

Principalul avantaj al acestui sistem culisant consta in faptul ca pot fi inchise util suprafete de pana la 17,55 m2 (Lmax = 6,5 ml si Hmax = 2,7 ml).

Sistemul VEKASLIDE 70 este disponibil intr-o serie de sapte scheme constructive adaptabile destinatiei finale.

Pragul, de conceptie VEKA, este din aluminiu combinat cu PVC, scopul fiind acela de a se optimiza izolarea termica.

Configuratia pragului permite montajul ingropat in sapa. Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw = 1,0 W/ m2K se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A"  si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A.

Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura usii culisante VEKASLIDE 70 stabilitate si functionare indelungata.

Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 24 mm la 42 mm, in functie de bagheta utilizata.

Sistemul VEKASLIDE 70 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.